Minister-president onder indruk van samenwerking in Feijenoord

14-04-2016

In de middag van 12 april was er een verrassingsbezoek van minister-president Rutte in de Afrikaanderwijk. Hij was onder de indruk van de inventieve samenwerkingen in de wijk; niet alleen van gemeente, politie en woningcorporatie Vestia, maar ook tussen bewoners en (sociale) ondernemers. Hij noemde het een wijk met veel potentie.

Rutte bezocht o.a. Rotterdamse Munt, Wijkatelier, Rotterdamse Confituur, het Gemaal en de Wijkkeuken van Zuid.
(Foto van Jan van der Ploeg)

 

rutteklein

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden