Nieuwsbrief Haarlem april 2016

25-04-2016

DOCK Haarlem informeert u graag over de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de wijk. Er is veel gaande en genoeg om met elkaar te delen. Deze nieuwsbrief is behalve een terug- en vooruitblik hopelijk ook een inspiratiebron voor iedereen die actief is in zijn of haar wijk.

foto-nieuwsbrief-DOCH Haarlem-april-2016

Klik hier voor de nieuwsbrief DOCK Haarlem.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden