Noori Spoozhmai is in Feijenoord mantelzorger van de maand

11-05-2016

Noori Spoozhmai

Noori zorgt al acht jaar voor haar moeder, die door een hersenbloeding van zorg afhankelijk is. Noori staat 24 uur per dag voor haar moeder klaar. Ze vindt het als mantelzorger belangrijk om ook goed voor zichzelf te zorgen. Ze ontspant zich door Yoga, sporten en ze wandelt graag.

Waardering
De blijdschap die haar moeder toont is voor Noori het mooiste van het mantelzorgen. Het moment dat ze haar moeder elke avond instopt en haar weltrusten wenst, is haar het meest dierbaar, vooral als haar moeder haar waardering uit. God Bless you, je doet zo veel voor mij. Het mantelzorgen is zwaar, maar deze waardering is bijzonder.

Noori bezoekt elke maand het mantelzorgmoment en zegt daarover: “Geen vraag is hier te gek, we vinden veel steun bij elkaar. Ik kijk hier altijd naar uit.”

Zonnetje
Elke maand  zet DOCK Feijenoord een mantelzorger in het zonnetje.
Heeft u vragen over mantelzorg: Bert van Oostenbrugge, bvoostenbrugge@dock.nl

Mantelzorgmoment
Elke laatste donderdag van de maand is het mantelzorgmoment. Mantelzorgers zijn daar van harte welkom.
Tijd: 18.00-20.00 uur, inclusief maaltijd
Locatie: Huis van de Wijk Oleander
Adres: Oleanderplein 43 (3973 JX Rotterdam)
Telefoon: 010 290 69 22

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden