Activiteitenaanbod Charlois voor elk wat wils

28-06-2016

Millinx1

Bij de officiële opening van de Huizen van de Wijk in Charlois vroeg manager van DOCK Hans Notenboom (rechts op de foto) aandacht voor het aanbod van activiteiten, in de vorm van cursussen en trainingen. Wie het aanbod bekijkt, kan maar één conclusie trekken, het is veel en veelzijdig, voor elk wat wils.

Om te kijken wat er aan cursussen en trainingen in de aanbieding is, klik hier.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden