Geen EK, wel voetballen!

14-06-2016

Na het teleurstellende nieuws dat Nederland niet gekwalificeerd is voor het EK, namen jongeren het initiatief om zelf een toernooi op te zetten. Vrijdag 3 juni heeft er een groots voetbaltoernooi plaatsgevonden voor en door jongeren van 10 t/m 15 jaar oud uit de Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord. Het toernooi vond plaats bij OBS de Klimop en had een opkomst van rond de 35 jongeren.

Door de aanwezige scheidsrechters hebben de deelnemers tijdens de poulewedstrijd gespeeld volgens de spelregels, met als gevolg mooie doelpunten en samenspel. Tijdens de grote finale werden de teams sportief aangemoedigd door de verliezende partijen. Na het toernooi was er een enorme vreugde onder de winnaars. Na felicitaties werd er samen gegeten van de maaltijden die zijn gemaakt door vrijwilligers Corrie en Saida.

foto voetbal

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden