Geslaagde Iftar in Jongerenproductiehuis de Valk

28-06-2016

Afgelopen vrijdag 24 juni vond in Jongerenproductiehuis de Valk een Iftar plaats. Een geslaagde avond met als thema “Vrede & Broederschap” georganiseerd door Resto van Harte, de Buurtouders Vogelbuurt/IJplein, Sciandri, Streetcornerwork en DOCK. De zaal vulde zich langzaam met mensen en uiteindelijk genoot een gemêleerd publiek van elkaars gezelschap en de smakelijke maaltijd. Velen noteerde een vredeswens op de wenskaartjes en als afsluiter heeft Dean Arma een prachtige spoken word voorgedragen, speciaal geschreven voor de Vogelbuurt in Amsterdam Noord.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden