Iraanse avond groot succes

10-06-2016

Op woensdag 11 mei was wijkcentrum de Ringvaart in Iraanse sferen! Het was een gezellige en leerzame avond vol muziek, cultuur en ontmoeting. De avond ging smakelijk van start met een heerlijk zelfgemaakt Iraans drie gangen diner. Tijdens het eten konden de gasten genieten van live muziek van Ali Reza. Vervolgens liet men zich inspireren tijdens de lezing van Alexander Reeuwijk over zijn boek “Achter de sluier het land”. Aansluitend volgde een traditionele Perzische dans en als afsluiting kon men zelf een dansje wagen op de pianomuziek en zang van Ramtyn. Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Vandaar dat er in het najaar nog een Iraanse avond plaats zal vinden. Houdt voor meer informatie deze website en de Facebookpagina van DOCK Haarlem in de gaten. Het initiatief voor deze avond kwam van Soheila Davoudifar, die mensen graag kennis wil laten maken met al het moois dat de Iraanse cultuur te bieden heeft. Al met al een mooi voorbeeld van een geslaagd burgerinitiatief, ondersteund door DOCK.

1465563176852

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden