Jongeren zorgen voor ouderen in Charlois

16-06-2016

Zuidwijk bestaat dit jaar 65 jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd worden met alle bewoners uit deze wijk. Er was een tweedaags programma waarin er voor ieder wat wils was. Een groep jongeren heeft ervoor gekozen om Zuidwijk´s 65-jarig bestaan samen met ouderen uit het verzorgingstehuis Aafje te vieren. De jongeren werden begeleid door DOCK. Onder het genot van een gebakje en een kop thee zijn er leuke gesprekken gevoerd en is het een hele gezellige dag geworden.

Charlois jong-oud1

 

Charlois jong-oud2

 

Charlois jong-oud3

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden