Nu ook officieel Huizen van de Wijk in Charlois

06-06-2016

Millinxparkhuis en Oud-Charlois zijn nu officieel Huizen van de Wijk. De opening werd verricht door Ronald Tol, voorzitter van de gebiedscommissie Charlois. DOCK heeft deze twee gebouwen sinds 2013 in beheer. Dat het nu Huizen van de Wijk zijn geworden is een bevestiging van een doorgaande lijn waarbij bewoners uit de buurt steeds meer zeggenschap en verantwoordelijkheid krijgen over de gebouwen én de activiteiten die er plaats vinden. DOCK Charlois presenteerde bij deze gelegenheid ook het nieuwe programma, met meer dan 80 activiteiten per week in de Huizen van de Wijk.

opening klein

parkhuis2

oudcharlois1

oudcharlois2

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden