Opknapbeurt Huiskamer Slaghekstraat

16-06-2016

Slaghekstraat (nr 140) in Hillesluis.krijgt een opknapbeurt. Vrijwilligers zijn druk aan het schilderen en zijn op zoek naar meubels zoals een houten tafel, planten, een leuk zitje. Nou ja eigenlijk van alles om het hier gezellig en huiselijk te maken. Heeft u nog iets staan of wilt u iets geven aan de huiskamer? Het is enorm welkom!

Wilt u gebruik maken van de huiskamer ook dat is altijd mogelijk. Neemt u daarvoor contact op met Saskia de Vin 06 39 11 05 96

 

huiskamer

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden