Samen eten verbindt

01-06-2016

In Feijenoord zijn aanschuiftafels voor bewoners.  Mensen uit de buurt kunnen gezellig samen eten. Bij de maaltijd ontmoeten ze in een ongedwongen sfeer andere bewoners en ook bijvoorbeeld mensen uit de gebiedscommissie of de wijkagent. Verder verbinden verschillende ondernemers uit de wijk zich aan de aanschuiftafels. Zij kunnen ingrediënten geven of hele maaltijden sponsoren. Je hoeft je niet op te geven voor een aanschuiftafel, je kunt gewoon aanschuiven.

Meer weten over de aanschuiftafels?  Neem contact op met Emine Bagcivan

aanschuiftafel

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden