DOCK bij Alexander Bloeit

05-07-2016

Zaterdag 2 juli was DOCK Rotterdam Prins Alexander met een informatiekraam aanwezig op het festival Prins Alexander B(l)oeit! Het festival is georganiseerd door de gebiedscommissie Prins Alexander en is een evenement waar verenigingen zich presenteren en lokale talenten een podium krijgen. Het is en was ook de uitgelezen kans voor bewoners om direct in gesprek te gaan met de gebiedscommissie over bewonersinitiatieven.

Ondanks het onstuimige en wisselvallige weer was het druk bezocht evenement. Veel mensen bleken op zoek naar activiteiten in de wijk  en waren dus bij DOCK aan het goede adres. Een van de DOCK vrijwilligers, Elly Seymor, was genomineerd als vrijwilliger van het jaar en ontving op het hoofdpodium een speld van Ron Davids, voorzitter van de gebiedscommissie.

Een geslaagde dag met veel leuke contacten en nieuwsgierige bezoekers.

DOCK
De DOCK kraam met Suna, René en Elly

. AB1 ab3

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden