Geslaagde wijkwandeling Prins Alexander

22-07-2016

 

Vandaag – 22 juli- was de eerste van drie Zomercampus Wijkwandelingen van DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER. Inzet van de wandelingen is samen buiten de wijk leren kennen. Leren van, met en over elkaar. Startpunt van deze wandeling door Prinsenland, Oosterflank en het Lage Land was ontmoetingscentrum Prinsenhof aan het Bramanteplein.  De wandeling was georganiseerd door René Hoeflaak, participatiemakelaar van DOCK, die de deelnemers meenam naar onder meer het Prinsenpark, vertelde over de straatnamen, wees op wandelknooppunten en Huizen van de Wijk en feiten deelde over het gebied Prins Alexander. Enthousiast gingen deelnemers met elkaar in gesprek en wisselden zij interessante weetjes uit over het gebied.  De wandeling eindigede op het mooie terras aan de Prinsenwiek.

Volgende wijkwandeling: OMMOORD. Datum: 12 augustus 2016. Aanvang:  10.00 uur. Aanmelden bij Rene Hoeflaak, 06-24952309. Kosten € 1,00

IMG-20160721-WA0000

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden