Geslaagde Workshop Creatief Solliciteren

05-07-2016

Als onderdeel van de DOCK PRINS ALEXANDER Zomercampus stond vanochtend de Workshop ‘Creatief Solliciteren om je doel te bereiken’ op het programma. De gratis workshop in Prinsenhof werd uitgevoerd door TALENTCOACH in samenwerking met DOCK. In aparte groepjes en geïnspireerd door begeleider Coen van der Spek en elkaar wisselden de deelnemers concrete ideeën uit om talent en ervaring op opvallende wijze te presenteren. Bijvoorbeeld bij potentiele werkgevers en opdrachtgevers. De ideeën werden aan het einde van de Workshop aan elkaar gepresenteerd.

Reacties

Enkele reacties van de deelnemers na afloop: ‘ik heb nog  nooit op zo’n creatieve manier naar de wijze van solliciteren gekeken’, ‘een eye opener’ . Enthousiast wisselden de deelnemers na afloop contactgegevens uit om elkaar te kunnen blijven inspireren en ondersteunen.

Zomercampus Zomercampus

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden