Lezing geschiedenis Rotterdam Prins Alexander

13-07-2016

HVPA2

Geïnteresseerd in de geschiedenis van uw omgeving?
Kom dan op 2 augustus naar de lezing over de geschiedenis van Prins Alexander verzorgd door de historische vereniging Prins Alexander. De koffie staat klaar en ook uw buren en vrienden zijn van harte welkom!

Datum: dinsdag 2 augustus
Tijd:  14.00-16.00 uur
Locatie: Prinsenhof, Bramanteplein 2, Rotterdam
Kosten: gratis
Aanmelden: bij Rene Hoeflaak, 06-24952309 of rhoeflaak@dock.nl

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden