Praktische CV Workshop

05-07-2016

Als onderdeel van het ZOMERCAMPUS programma organiseert DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER op woensdag 17 augustus een ‘Praktische CV Workshop’. De  Workshop wordt georganiseerd door Silvia van den Bogaerdt en Monique Molendijk. Tijdens deze praktische CV workshop helpen Monique en Silvia  ​jou met het maken van een goed CV.  Samen met jou gaan ze aan de slag om jouw sollicitaties beter voor te bereiden.

CV ​is een afkorting van Curriculum Vitae en simpel gezegd, betekent dit: een overzicht waarin staat wie je bent , welke opleidingen je hebt gedaan, wanneer je waar hebt gewerkt en waar jij goed in bent.

Die wil ik spreken!!

Een goed CV zorgt er voor dat een mogelijke werkgever denkt “Die wil ik spreken!” en jou uitnodigt voor een sollicitatiegesprek. Wij zullen je helpen bij het maken van zo’n CV. De groep is klein, zodat wij je die persoonlijke aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

Wij, Silvia en Monique, hebben diverse workshops georganiseerd voor werkzoekenden. Samen helpen we je bij het maken van een goed CV en we geven je nog wat extra tips als aanvulling.  Klik hierboven op onze namen voor meer info.

Kun je wel wat praktische hulp gebruiken bij het maken van een CV?

Meld je dan nu aan voor de Workshop op woensdag 17 augustus 2016. Tijd: 10-12.30 uur, locatie: Prinsenhof, Bramanteplein 2, Rotterdam! Aanmelden kan bij René Hoeflaak, Participatiemakelaar van DOCK, telefoonnummer 06-24952309 of per e mail: rhoeflaak@dock.nl.  

 CVWORKSHOP

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden