Workshop Persoonlijke Verhalen Schrijven

25-07-2016

pen

Je hebt een (levens)verhaal te vertellen en je denkt: dat moet ik nog eens opschrijven. Kom dan naar de Workshop Persoonlijke verhalen schrijven van Mark Kivit op woensdag 10 augustus 2016. De workshop is onderdeel van de DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER ZOMERCAMPUS. Locatie: Ontmoetingscentrum Prinsenhof, Bramanteplein 2, Rotterdam. Tijd: 14-16.00 uur. Aanmelden bij: Rene Hoeflaak 06-24952309 of rhoeflaak@dock.nl

FLYERVERHALEN10AUG

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden