Zomeractiviteiten Kralingen-Crooswijk

04-07-2016

zomerprogramma

De jeugd en jongerencoaches Kralingen / Crooswijk organiseren tal van activiteiten voor de bewoners in de wijk, de hele zomer door. Er is altijd iets te doen in de buurt voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Van Sport en spel, weerbaarheidstraining tot kookles.  De eerste activiteit is op maandag 11 juli. Deelname is gratis.

Nieuwsgierig naar het programma? Download hem via de link:

flyer zomervakantie

Let op: de activiteit op vrijdag 22 juli bij de Taxuskooi wordt verplaatst naar het Assendelftplein.

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden