Zomeravond inloopspreekuur

05-07-2016

In het kader van de ZOMERCAMPUS organiseert DOCK Rotterdam Prins Alexander samen met Buurtsteunpunt Zevenkamp/Leger des Heils vanaf 28 juni 2016 eens in de twee weken Zomeravond inloopspreekuur eenvoudige ondersteuning bij administratie. Op dinsdagavond in de even weken zitten vrijwilligers klaar om buurtbewoners te ondersteunen bij licht administratieve werkzaamheden zoals het helpen bij het invullen van een brief, opzoeken op Internet etc.

Adres: Kooikerweg 10 Zevenkamp. Tijd: 18.30-20.30 uur.  Data: 26 juli, 9 augustus, 23 augustus en 6 september 2016

 

flyerzomeravond

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden