Zomercampus DOCK Rotterdam Prins Alexander

05-07-2016

Trots presenteren DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER EN BUURTWERK de eerste zomercampus in het gebied Prins Alexander. De zomercampus bevat een reeks aan (bijna) dagelijkse activiteiten zoals een workshop creatief solliciteren, buikdansen, wijkwandelingen, bootcamps, excursies naar de Kop van Zuid, YOGA workshops, avond inloopspreekuren, workshop CV maken, lezingen etc. etc. Dit alles uiteraard met de inzet en betrokkenheid van bewoners van de wijk. Meer info onder meer op de Facebookpagina van DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER, de website van DOCK en het team van DOCK PRINS ALEXANDER: Rene Hoeflaak, 06-24952309, Elmas Mihci 06-81151658, Loubna Farissi 06-38759251 en Lies Tredgett 06-41677340.

zomercampus_1[1]zomercampus_2[1]

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden