Geslaagde geschiedenislezing Prins Alexander

02-08-2016

In het kader van de DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER ZOMERCAMPUS stond op dinsdag 2 augustus de lezing over de geschiedenis van Rotterdam Prins Alexander op het programma. De presentatie werd verzorgd door Wim Heistek van de Historische Vereniging Prins Alexander (HVPA) en was zowel informatief als ook een sociaal ontmoetingsmoment.

Volgende afspraken  

Bezoekers wisselden informatie uit over de wijk, deden interactief mee met de presentatie en maakten na afloop zelfs al afspraken over het met elkaar deelnemen aan volgende informatieve activiteiten en/of wandelingen.

Het plan is om in oktober een DOCK/HVPA wandeling in Prins Alexander te organiseren. Voor meer informatie en/of suggestie: René Hoeflaak, participatiemakelaar,
m: 06-24952309 of e-mail: rhoeflaak@dock.nl.

NB: Speciaal dank aan de vrijwilliger(s) die bezoekers ophaalden en weer naar wegbrachten!

 

20160802_140533

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden