Geslaagde Workshop CV maken

29-08-2016

Op 17 augustus was in het Rotterdamse Alexanderhof de Workshop CV MAKEN. De workshop was een van de vele activiteiten van de DOCK ROTTERDAM PRINS ALEXANDER en was georganiseerd door Silvia van den Boogaerdt en Monique Molendijk.

Beiden hebben diverse workshops georganiseerd voor werkzoekenden. CV is een afkorting van Curriculum Vitae en simpel gezegd, betekent dit: een overzicht waarin staat wie je bent , welke opleidingen je hebt gedaan, wanneer je waar hebt gewerkt en waar jij goed in bent.

Uitwisselen van ervaringen

Hoe maak ik een uitnodigende CV?’. Dat was het leerdoel van de bijeenkomst. Tijdens de goed georganiseerde workshop kregen de (7) deelnemers praktische tips en ondersteuning bij het maken van een goede CV. Verder bespraken de deelnemers onder leiding van Monique en Silvia zowel ‘voorbeeld’ als zelf meegebrachte CV’s.

De reacties waren na afloop positief en enkele deelnemers wisselden na afloop contactgegevens uit om elkaars ervaringen te kunnen blijven delen. Kortom: een geslaagde workshop die vraagt om een vervolg. Silvia en Monique. Bedankt!!.

 

Alexanderhof, 17 augustus 2016: Workshop CV maken
Alexanderhof, 17 augustus 2016: Workshop CV maken

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden