Vriendenkringen Amsterdam zoeken vrijwilligers

10-08-2016

Bij Vriendenkringen ondersteun je mensen met een beperking bij het ontmoeten, contact leggen en het onderhouden van contacten. Het gaat daarbij om mensen met een licht verstandelijke beperking, chronische ziekte, lichamelijke beperking, autisme en/of niet aangeboren hersenletsel. Je leert hen sociaal vaardiger te worden en levert op deze manier een bijdrage aan hun welzijn.

vriendenkringen-amsterdam

Wat wij vragen:
Als vrijwilliger bij Vriendenkringen ben je empathisch, kun je mensen op een positieve manier sociale vaardigheden aanleren en vindt je het leuk om één keer in de drie weken (ook in het weekend) alleen met een groep mensen op stap te gaan.

Wat wij je aanbieden:
Je krijgt scholing en persoonlijke begeleiding. Ook ben je bij ons WA verzekerd.

Informatie:
Vriendenkringen is actief in Amsterdam Noord, West en Nieuw-West.
Voor informatie kun je contact opnemen met Irene Peters via ipeters@dock.nl of 06-38 75 92 61.

Je kunt ook de website bezoeken: www.vriendenkringenamsterdam.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden