Auke Bijlsma Geveltuinenprijs

16-09-2016

DOCK is actief in de buurt. In de Nieuwmarktbuurt bijvoorbeeld, in Amsterdam.

Dit jaar wordt voor de achtste keer de Auke Bijlsma Geveltuinenprijs uitgereikt aan de bewoners met de mooiste en opmerkelijkste geveltuinen in de Nieuwmarktbuurt.

De jury heeft tijdens haar rondgang in juni een 20tal tuintjes genomineerd. De feestelijke uitreiking vindt plaats op vrijdag, 30 september om 17.45 uur in Huis De Pinto, met na afloop en hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

poster-geveltuinenprijs

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden