DOCK helpt om jongeren aan het werk te helpen

02-09-2016

 

DOCK Kralingen/Crooswijk organiseert samen met Excelsior, PIT consultants en de Werkwinkel Rotterdam op vrijdag 14 oktober een banenmarkt voor jongeren uit Rotterdam. Deze banenmarkt is er voor jongeren die door diverse instanties zijn aangemeld. Het betreft jongeren die door omstandigheden al geruime tijd thuiszitten.

Tjdens deze dag kunnen de jongeren een keus maken uit een school, een BBL traject of een baan.
Jongeren die op zoek zijn naar een stageplaats of baan kunnen zich aanmelden bij :

Abdel el Kadi: aekadi@dock.nl en Hanneke Grootenboer: hanneke@vrijwilligerswinkel.nl

banenmarkt

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden