Jongerencentrum Young Mindzz vernieuwd en heropend

07-09-2016

Op vrijdag 2 september werd het jongerencentrum Young Mindzz aan de Nolensstraat in Amsterdam Nieuw-West feestelijk heropend. Tijdens de zomervakantie hebben jongeren uit de wijk samen met de jongerenwerkers van DOCK de jongerenlocatie opgeknapt. De ‘nieuwe look’ van Young Mindzz werd afgelopen vrijdag op feestelijke wijze onthuld.

Gemeente raadslid Sofyan Mbarki hield een korte toespraak en stadsdeelvoorzitter Ahmed Badoud bracht voor de aanwezige jongeren een toost uit. Voorafgaand aan de officiële heropening trad als verrassende publiekstrekker Brassband Kalantura op. Totaal bezochten 150 mensen het opgeknapte jongerencentrum van DOCK.

De buurtbewoners zijn erg blij met de opknapbeurt. Young Mindzz is zowel aan de binnen als buitenkant zichtbaar veranderd. Zo zijn nieuwe vloeren aangelegd, alle muren zijn voorzien van een frisse kleur, nieuwe opbergkasten zijn aangeschaft en aan de buitenkant geven de geverfde raamkozijnen en het nieuwe blauwe naambord een opgefrist uiterlijk.

Met deze investering vanuit de Kwetsbare Wijkenaanpak hebben de jongeren in Amsterdam Nieuw-West weer een aantrekkelijke plek waar zij activiteiten kunnen doen en elkaar kunnen ontmoeten. Dankzij deze  investering, aangeboden door stadsdeel Nieuw-West, heeft DOCK voor de jongeren weer een aantrekkelijke plek gecreëerd waar zij activiteiten kunnen doen en elkaar kunnen ontmoeten.
_DSC4168_DSC4201 _DSC4239 _DSC4331 _DSC4361 _DSC4369 _DSC4394 _DSC4407 _DSC4428 _DSC4586

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden