Netwerkplein Schalkwijk in trek bij startende ondernemers

30-09-2016

netwerkplein-1

Op vrijdag 23 september werd het druk voor de deur van Blokker in het winkelcentrum Schalkwijk. DOCK Haarlem had daar een zogeheten netwerkplein georganiseerd. Eén van de doelen van de bijeenkomst was startende ondernemers aan te moedigen vooral door te gaan waarmee ze begonnen waren. Bovendien kregen mensen de kans van gedachten te wisselen of ze misschien geschikt zijn om ondernemer te worden. Bezoekers konden zich ook laten voorlichten over vrijwilligerswerk.

Voor het eerst werd een prijs uitgereikt aan de ondernemer die volgens de jury het meest vernieuwend te werk was gegaan bij het opzetten van een eigen bedrijf.

In het Haarlems Dagblad verscheen de volgende dag een lovend artikel over het Netwerkplein initiatief van Mustafa Ocal, DOCK-medewerker in Schalkwijk (zie hieronder).

netwerkplein-haarlem

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden