Burendagfestival Oosterflank

10-10-2016

Twee weken geleden was alweer de jaarlijkse Burendag. De Burendag in de wijk Oosterflank in Rotterdam Prins Alexander vond net als voorgaand jaar plaats op het Evenaarplein. Het plein was het middelpunt van een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals een springkussen, de onthulling van een foto expositie van de ‘helden’ van Oosterflank, de aankomst van een parade met door bewoners gemaakte karren, een wijksoep, een wijkmaaltijd, optredens en nog veel meer.

In een gemoedelijke sfeer en een heerlijk herfstzonnetje was de dag vooral een geslaagd ontmoetingsmoment voor enkele honderden Oosterflankers. De organisatie was in handen van onder meer Powerboat, Snackbar Joe, DOCK en Pameijer.

burendag2 burendag1

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden