Dag van de Mantelzorg op 10 November 2016

27-10-2016

Zorgt u voor een ander? Dan verdient ook u het om wel eens in het zonnetje gezet te worden! Op 10 November organiseren Charlois en Feijenoord gezamenlijk de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar wordt het gegeven in het Theater Zuidplein. Tijdens deze feestelijke dag kunt u meedoen aan verschillende workshops en genieten van de voorstelling van Amazing Stroopwafels. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met DOCK Rotterdam via 010-7271170 of bekijk hieronder het programma.

0001 0002

 

 

 

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden