Feestelijke onthulling nieuwe naam wijkcentrum Europawijk

19-10-2016

foto-wijkcentrum-europawijk-bij-persbericht-onthulling-nieuwe-naam

Op zaterdag 29 oktober is het feest in Wijkcentrum Europawijk. Hugo Visscher, voorzitter van de wijkraad Europawijk, zal dan het naambord met de nieuwe naam van dit wijkcentrum op de Laan van Berlijn 1 onthullen. Bewoners en andere belangstellenden zijn van 11:00 tot 14:00 uur van harte uitgenodigd het feest mee te vieren.

Activiteiten en ontmoeting
Wie wel eens in het Wijkcentrum aan de Laan van Berlijn 1 komt, weet dat het gebouw in 2015 flink is verbouwd. Het wijkcentrum heeft een ware metamorfose ondergaan. Het gebouw is fris en ruim van opzet en biedt volop ruimte voor het organiseren van activiteiten: sport- en bewegingsactiviteiten zoals yoga bijvoorbeeld of creatieve activiteiten, diverse (taal)cursussen, samen koken of workshops als slim omgaan met geld. Ook voor een praatje en een kop koffie kun je er terecht. Het wijkcentrum is een ontmoetingsplaats voor kinderen en volwassenen, van jong tot oud.

DOCK is er actief en ondersteunt bewoners en vrijwilligers die graag bezig willen zijn en hun talenten willen ontwikkelen. Dat zijn zowel de bewoners uit Schalkwijk, als inwoners van Haarlem die wat verder weg wonen. Iedereen is er welkom.

Drumband
Na de verbouwing was het wijkcentrum toe aan een nieuwe naam. Deze blijft tot zaterdag de 29e nog even geheim. Die ochtend loopt er vanaf 10:30 uur een drumband door de wijk; het feest ter gelegenheid van de naam onthulling naam is niet te missen!

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van het wijkcentrum of het feest op 29 oktober? Neem dan contact op met Dennis van Harten, facilitair manager of Veerle Sterk, sociaal werker. Mail naar haarlem@dock.nl of bel naar 023 – 543 60 00.

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden