Jongeren in debat met vaders

27-10-2016

Jongeren van DOCK gingen op vrijdag 21 oktober in debat met de vaders van Stichting Marhaba bij Eigenwijks in Amsterdam Nieuw-West. Ongeveer 30 jongeren en 22 ouderen debatteerden deze avond met elkaar over thema’s als school en opvoeding.

img-20161021-wa0058

De jongeren hebben deze debatavond zelf voorbereid. Gedurende drie weken hebben zij hard gewerkt hieraan. Onder begeleiding van jongerenwerker Azis Benasskar hebben zij alle stellingen voor het debat zelf bedacht. Elke stelling werd door de jongeren op creatieve wijze ingeleid met door hen zelfgemaakte filmpjes, theaterstukjes en gedichten. De jongeren en ouders sloten de avond af met een hapje verzorgt door Stichting Marhaba. De deelnemers zijn erg enthousiast en kijken nu al uit naar een vervolg op deze succesvolle debatavond.

Ander nieuws

Contactpersonen

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden