Nieuw: Checkpoint Alexander

20-10-2016

Vanaf 2 november 2016: Checkpoint Alexander: een gezamenlijk initiatief van DOCK en Buurtwerk.

flyerca1flyerca

Checkpoint Alexander is een inlooppunt voor en door bewoners van Rotterdam Prins-Alexander. Hier kunt u terecht met vragen over administratie, brieven, hulp bij het maken van een cv tot informatie over vrijwilligerswerk en mantelzorg.

De medewerkers en vrijwilligers van Checkpoint Alexander staan vanaf 2 november klaar om u te helpen.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden