Opening Huis van de Wijk Schiehoven

24-10-2016

De opkomst bij de opening van Huis van de Wijk Schiehoven (Rotterdam Schiebroek) was overweldigend. Na toespraken van onder andere Nicole Lemette (manager DOCK Hillegersberg Schiebroek)  en Jenny Ploeg (regiodirecteur Aafje) kwamen de vakbroeders in het zonnetje te staan voor het uitstekende schilderwerk dat ze geleverd hebben.

Onthulling
Na de toespraak van de voorzitter van de gebiedscommissie Henk Kamps ging iedereen naar buiten. Daar vond de onthulling  van het logo van het Huis van de Wijk plaats, met aansluitend een borrel met verschillende hapjes bereid door chef-kok Renske. Iedereen kon op eigen gelegenheid rondlopen door het Huis van de Wijk en genieten van een spetterend optreden van Bertus en Pjotr (de Tjetsetters) of van een heerlijke stoelmassage.

Verder kon iedereen spreuken op tegeltjes zetten. Deze tegels zijn ingelijst en komen in het Huis van de Wijk te hangen. Een mooi aandenken aan een zeer geslaagde middag.

Medewerkers en vrijwilligers van DOCK en Aafje staan voortaan voor u klaar in Huis van de Wijk Schiehoven.

hvdw-schiehoven-his

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden