Sport en beweging op 32 trampolines

20-10-2016

Springen in een zaal met, op de vloer en tegen de wanden, maar liefst 32 aaneengeschakelde trampolines. Dat deden ongeveer 70 meisjes en jongens afgelopen donderdag 19 oktober 2016. Samen met Spirit en Bounz Amsterdam organiseerde DOCK dit evenement voor kinderen uit de jeugdzorg.

img-20161019-wa0011-1

Het thema van deze dag was Sport en Bewegen. En bewogen werd er op de 32 trampolines. De kinderen, vanaf 8 jaar, beleefden binnen een heerlijke ‘springdag’. Buiten werd fanatiek meegedaan met het streetdancen. Zo ontdekten de kinderen op een leuke manier sport en beweging. Daarnaast leerden zij ook wat gezond eten is. Samen met andere instanties organiseert DOCK dit evenement twee keer per jaar, een keer in de zomer en een keer in de winter, speciaal voor kinderen uit de jeugdzorg.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Hossain, 06 – 39 11 36 96 of stuur een e-mail naar haddaudi@dock.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden