Beweegweek voor Ouderen

23-11-2016

Beweegweek voor Ouderen

Vanaf donderdag 24 november tot en met woensdag 30 november organiseert het Huis van de Wijk Schiehoven een Beweegweek voor Ouderen. Dagelijks bent u welkom van 10:30 – 16:00 uur voor een divers aanbod aan sportieve beweegactiviteiten. Elke dag staat een ander thema op het programma.

Donderdag 24 november: bewegen op muziek, werelddansen van salsa tot country-dance, van foxtrot tot volksdans. Vrijdag 25 november: wijkwandeling met puzzeltocht, een lenige geest in een lenig lichaam. Maandag 28 november: ontspanning, met stoelmassage, yoga en ademhaling. Dinsdag 29 november: Chi Neng Gong (chinese beweegactiviteit) en fitheidsoefeningen door de fysiotherapeut.  En woensdag 30 november: gezond door bewegen, valpreventie en voedingstips met gezonde hapjes vanuit de Kookgroep. Sluit gratis aan en beweeg mee!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden