DOCK jongerenwerk is actief bij opening Frederiksplein

04-11-2016

Rotterdam is een mooi speelplein rijker – het Frederiksplein – dat ook nog eens veel water kan bergen als het hard regent. Het speelplein is, in overleg met bewoners, ingericht met zitplekken, groen en een voetbalveldje. Het valt de Jongerencoaches op dat er nu verschillende doelgroepen gebruik maken van het pleintje, een echt plein voor iedereen! De Jongerencoaches van DOCK gaan aan de slag om jongeren en bewoners te betrekken bij het sociaal beheer.

Wilt u zien hoe de ontwikkeling van het Frederiksplein tot en met de opening is verlopen? Klik dan op deze link voor het filmpje.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden