Genoeg aanbod activiteiten in Kralingen/Crooswijk

04-11-2016

DOCK organiseert het gehele jaar door tal van activiteiten voor de bewoners in de wijk. Er is altijd voor elke leeftijd iets te doen in de buurt. Van Sport en spel, Nederlandse conversatieles, weerbaarheidstraining tot en met kookles. Deelname is gratis. Voor meer informatie over onze activiteiten tot en met het einde van het jaar zie onze activiteiten op de poster_a2

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden