Het Danspaleis: van Engelse Wals tot Rock’n Roll

29-11-2016

Samen dansen op je favoriete muziek! Afgelopen vrijdag 25 november konden ouderen een dansje wagen tijdens Het Danspaleis in Charlois.

Het Danspaleis is een ouderwets gezellige vorm van disco voor ouderen. Samen met de Gemeente Rotterdam en Aafje heeft DOCK een swingende dag georganiseerd voor ouderen in het kader van de afgeronde 75-plus huisbezoeken. Uit de huisbezoeken blijkt dat ouderen behoefte hebben aan een plek waar zij kunnen dansen en genieten van oude krakers van onder andere Fats Domino, Doris Day, Cliff Richard en vele anderen.

Gemeente Rotterdam, DOCK en Aafje hebben samen met vrijwilligers voor een onvergetelijke dag gezorgd. Zie hieronder een sfeerimpressie!

collage-danspaleis

 

 

 

 

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden