Het Speak Up Debat

22-11-2016

Op woensdag 16 november heeft in samenwerking met Het Stadsdeel, Stichting Argan en het jongerenwerk, Combiwel en DOCK,  het Speak Up Debat plaatsgevonden.

Ruim 70 tieners uit Amsterdam Nieuw- West hebben hieraan deelgenomen en met elkaar gesproken over diversiteit, jezelf kunnen zijn, discriminatie en respect voor elkaar. Het was een hele leuke en leerzame middag waar deze tieners heel actief en enthousiast hebben mee gedaan onder leiding van host Big Ed!

We willen alle jongeren bedanken voor deze fantastische middag! Trots op jullie allemaal!

Hieronder een kleine sfeerschets van het Speak Up Debat:

img_4589 img_4591 img_4595 img_4607 img_4639 img_4649 img_4654

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden