Mantelzorg Verwendag in het Huis van de Wijk Schiehoven

03-11-2016

Mantelzorg Verwendag in Schiebroek: Een verwendag voor alle mantelzorgers uit Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek in het Huis van de Wijk Schiehoven. Het hele jaar staan mantelzorgers klaar voor hun familielid, buur of vriend om hen te helpen om zoveel mogelijk te kunnen meedoen. Op donderdag 10 november wordt er eens voor jou gezorgd. Alle mantelzorgers worden die dag zelf in het zonnetje gezet en verwend als dank-je-wel voor al jouw zorg en aandacht. Er is muziek, gezellige (verwen)activiteiten, contact met andere mantelzorgers, een diner-buffet en je vindt er handig bij elkaar gerichte informatie over allerlei ondersteuningsmogelijkheden. Meedoen is gratis en je kunt van 14:00 uur tot 20:30 uur vrij naar binnenlopen. Tot ziens op 10 november in het Huis van de Wijk Aafje Schiehoven! Donderdag 10 november/ van 14:00 tot 20:30 uur/ Huis van de Wijk Schiehoven/ Hamakerstraat 77/ Schiebroekloesje-mantelzorg

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden