Mantelzorgers vieren feest in Theater Zuidplein

14-11-2016

Op donderdag 10 november was het feest in Theater Zuidplein !

Mantelzorgers uit Feijenoord en Charlois werden tijdens de Dag van de Mantelzorg goed in het zonnetje gezet. Dat begon al met de feestelijke entree onder een vrolijke ballonnenboog .

De goede sfeer strekte zich uit naar de hal waar naar lieve lust gesnuffeld kon worden bij diverse kraampjes met informatie én leuke goodies. Er werden diverse workshops gegeven. Zo kon men de handen laten masseren en de nagels laten verzorgen. Deelnemers konden meedoen aan de workshop sieraden maken of de workshop kleding kleuradvies. Van grote waarde voor mantelzorgers was ook de workshop waarin ervaringsverhalen werden gedeeld.

Ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Bij binnenkomst kregen de deelnemers consumptiebonnen om zichzelf gedurende de dag van de nodige versnaperingen te kunnen voorzien. Tegen halfzes begon bovendien het diner. Even in de rij staan, maar dan had je ook wat.

Tijd voor een after dinner dip was er niet, want de Amazing Stroopwafels stonden te trappelen om het podium te bestijgen. Na hun bruisende voorstelling werd deze zeer geslaagde Dag van de Mantelzorg afgesloten met een gezellige borrel.

Klik hier voor meer foto’s van de Dag van de Mantelzorg 2016 in Theater Zuidplein !

dag-vd-mantelzorg-compilatie

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden