Rollator Repareerdagen Huis van de Wijk Arcadia en Schiehoven

01-11-2016

Aanstaande donderdag 3 en vrijdag 4 november is het weer Rollator repareerdag! Last van onwillige wieltjes, steigerende remmen of klepperende zitjes. Kom gewoon even langs. Naast rollators doen de heren van Kluskanjers ook eenvoudige fietsreparaties (1,50 euro exclusief materiaal).

U bent van harte welkom op onderstaande dagen:

Donderdag 3 november: Huis van de Wijk Arcadia, Apollostraat 163 van 10:00 tot 14:30 uur.
Vrijdag 4 november: Huis van de Wijk Schiehoven, Hamakerstraat 77 van 10:30 tot 14:30 uur.

rollatorrepareerdagen-november

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden