Status verbouwing en renovatie De Nieuwe Branding

24-11-2016

De verbouwing en renovatie van Huis van de wijk de Nieuw Branding in Crooswijk heeft opnieuw vertraging ondervonden. De aanbestedingsprocedure voor een aannemer die de verbouwing gaat uitvoeren zal niet, zoals verwacht, eind november bekend zijn, maar eerst begin februari 2017. Hiermee zal ook de renovatie en verbouwing van de Nieuwe Branding met drie maanden worden vertraagd. De gemeente Rotterdam verwacht dat de renovatie nog voor de zomer van 2017 kan worden afgerond.

Gevolgen

DOCK kiest voor het zo veel mogelijk open houden van de Nieuwe Branding, zodat activiteiten tot aan de start van de werkzaamheden kunnen doorgaan. Voor de periode tijdens de verbouwing wordt een ‘verbouwingsrooster’ opgesteld. Welke activiteiten tijdens de verbouwing kunnen doorgaan, zal nog voorafgaand aan de start van de verbouwing bekend gemaakt worden.

Gevolg van de nieuwe vertraging is wel dat de dat de geplande bijdragen aan de verbouwing door middel van zelfwerkzaamheid van vrijwilligers en leerlingen van opleidingen niet in december kunnen gebeuren. Ook hiervoor wordt een nieuw rooster opgesteld.

003852-9567495-628

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden