Welkom!

11-11-2016

Ontmoetingscentrum Europastroom en Huiskamer De Wereld vieren opening

Op woensdag 16 november is de feestelijke opening van twee nieuwe initiatieven in onze locatie in Schalkwijk. Graag nodigen we u uit om dit speciale moment met ons te delen. U bent van harte welkom van 14.00 tot 16.30 uur in Wijkcentrum De Wereld. U kunt dan kennismaken met de medewerkers van het Ontmoetingscentrum Europastroom en de Huiskamer De Wereld. Ook medewerkers van het Servicepaspoort en de Vrijwilligerscentrale gaan graag met u gesprek.

Huiskamer De Wereld
De Huiskamer is een van onze ouderenactiviteiten. Dit is een gezellige groep waar kwetsbare ouderen langs kunnen komen voor een praatje, een kopje koffie/thee of een warme lunch. We ondernemen samen activiteiten zoals bustochtjes. Ook eigen ideeën zijn van harte welkom.

Ontmoetingscentrum Europastroom
Het Ontmoetingscentrum is een dynamische ontmoetingsplek voor oudere, kwetsbare mensen, bij wie verlies van geheugen of initiatief op de voorgrond staat. Samen ondernemen we activiteiten. Ook familie en vrienden zijn van harte welkom.

Graag tot ziens in:

wijkcentrum De Wereld
Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden