Computercursus Basisvaardigheden Pompgebouw de Esch

28-12-2016

Eind december is de Computercursus Basisvaardigheden in het Pompgebouw in de Esch feestelijk afgesloten onder het genot van warme chocolademelk met slagroom en verschillende hapjes. Alle deelnemers ontvingen een Certificaat van Deelname. Aangezien er altijd iets valt te leren, kunnen de deelnemers volgend jaar tijdens de Computerinloop op dinsdagochtend van 9.30 – 11.30 uur op eigen tempo verder leren onder begeleiding van een ervaren vrijwilliger.

Ook start er een nieuwe Computercursus Basisvaardigheden in het Pompgebouw op woensdag 11 januari 2017 van 18.00 – 20.00 uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren trainer en bestaat uit 10 lessen (inclusief toets en afsluiting).

Door grote belangstelling is deze cursus alweer bijna vol. Heeft u ook interesse in de computercursus?
Voor deelname of meer informatie kunt u mailen naar sociaal werker Marise Jutte: mjutte@dock.nl

computerles-de-esch

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden