Programma LifestyleXperience te gast bij DOCK in Feijenoord

22-12-2016

Afgelopen zondag 18 December was op RTL 4 te zien hoe DOCK in Feijenoord het project ‘Stop de schulden’ aanpakt. In het Huis van de Wijk Hilledijk lieten de medewerkers en vrijwilligers van DOCK zien hoe mensen met schulden weer op de rit komen. DOCK faciliteert hierin om de mensen te ondersteunen bij het aanpakken van hun schulden. Heb je het filmpje gemist? Geen zorgen! Via deze link naar onze Facebookpagina kun je het filmpje bekijken. Wil je meer te weten komen over Stop de Schulden? Klik dan op deze link.

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden