Welzijnsactiviteiten BlIK verder als DOCK

29-12-2016

In maart 2016 zijn BliK, Stichting Welzijn Hoogvliet, Stichting Zorg voor Welzijn (onderdeel van Eigen Koers Hoogvliet) en Buurtprojecten BV met een bestuurlijke fusie onderdeel van DOCK geworden. Per 1 januari 2017 gaan deze stichtingen verder onder de naam DOCK.

Stichting SWS Peuters gaat niet mee in de overname. De acht peuterspeelzalen worden overgenomen door Stichting Kinderopvang Noah, Kinderopvang Mundo en Komkids Kinderopvang. De staffuncties van DOCK en BliK zijn inmiddels geïntegreerd en gevestigd op het servicebureau van DOCK aan de Crooswijksesingel 50B te Rotterdam.

Vanaf 1 januari 2017 is alle informatie van BLiK terug te vinden op www.dock.nl. De huidige activiteiten van de stichtingen gaan door en de locaties in de gebieden waar de medewerkers werkzaam zijn blijven voortbestaan. De medewerkers zullen grotendeels bereikbaar zijn op dezelfde contactgegevens. De activiteiten die in Schiedam, Hellevoetsluis en Hoogvliet worden georganiseerd, kunt u terug vinden bij de buurtpagina’s. Wilt u weten wat er bij u in de wijk te doen is? Kijk dan bij de verschillende locaties in uw wijk.

Let op: de huidige website van BLIK www.swswelzijn.nl vervalt per 1 januari 2017.

ondertekening fusiedocument Jan Hoefsloot en Lia Prins

Jan Hoefsloot (directeur bestuurder DOCK) en Lia Prins (directeur BLiK)
bekrachtigden met
een handtekening de bestuurlijke fusie van DOCK en BLiK. (foto 1 maart 2016)

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden