DOCK verzorgde presentatie over activiteiten en vrijwilligerswerk voor cliënten van Pantar.

20-01-2017

DOCK verzorgde op 17 januari een verhelderende presentatie over activiteiten en vrijwilligerswerk voor cliënten van Pantar. De ochtend kon op veel belangstelling rekenen en resulteerde in de nodige aanmeldingen. De organisatie van de ochtend lag in handen van de gemeente Amsterdam.

20170117_100308_resized 20170117_101316_resizedZie ook https://www.facebook.com/Claverhuis

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden