Girlzz in Amsterdam Nieuw-West

17-01-2017

Ben je een meisje tussen de 10-16 jaar en woon je in Amsterdam Nieuw-West? En heb je zin om in een relaxte sfeer samen met vriendinnen te knutselen, samen muziek luisteren of praten over belangrijke dingen die je bezig houden? Kom dan naar de Girlzz activiteit bij DOCK.

Benieuwd naar wat de Girlzz bij DOCK doen? Hieronder een kleine sfeerschets van de activiteiten van de vorige maand.

Efteling project
In Slotervaart hebben 10 meiden tussen de 10-13 jaar deelgenomen aan het Efteling project. De meiden hebben de attractie ‘de droomvlucht’ nagemaakt. Ze hebben hiervoor hard hun best gedaan en zijn uiteindelijk beloond met een uitje naar de Efteling. Een geslaagd project!

Ook de meiden van Slotermeer en Slotervaart tussen de 10-16 jaar hebben met DOCK een uitje gemaakt naar de Efteling. Maar liefst 20 meiden zijn mee geweest en hebben een leuke dag gehad. Door dit uitje hebben de meiden elkaar beter leren kennen en is de groep ook hechter geworden.

Cupcakezz project
Tijdens de kerstvakantie hebben de meiden uit Slotermeer deelgenomen aan het Cupcakezz project. Bij dit project hebben ze zelf Minion cupcakezz gemaakt, waarbij ze zelf het deeg moesten maken en uiteindelijk ook versierd. Een heel leuk project met mooie eindresultaten. Hieronder is te zien hoe de Cupcakezz zijn geworden.

Daarnaast zijn 10 meiden uit Slotermeer opgeleid om een taart te versieren. Ze hebben bij dit project een taart omgetoverd tot een lieveheersbeestje. Een succcesvol afgerond project waarbij de meiden een diploma ‘Taarten bakken en versieren’ overhandigd hebben gekregen van Belle’s Bakery!

IMG_4497 IMG_4500

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden