Kerstdiner Voedselbank 2016 in de Grote Kerk Schiedam een groot succes!

25-01-2017

grote kerk 2016

Dinsdagavond 13 December 2016 werd het kerstdiner voor alle cliënten van de voedselbank Schiedam georganiseerd. In een mooie ambiance in de Grote Kerk in Schiedam werden de gasten ontvangen.

Het kerstdiner werd geopend door wethouder Patricia van Aken, met een warme speech wist zij de gasten een warm gevoel te geven. De betrokkenheid van de wethouder kwam over en de kerstwens die zij uitsprak voor gasten en vrijwilligers heeft iedereen in de kerstsfeer gebracht. Ook burgemeester Lamers en wethouder Alexander van Steenderen waren aanwezig en hebben allen meegeholpen om de soep te serveren en het eten op te scheppen.

De Grote Kerk was door de vrijwilligers helemaal in kerstsfeer gebracht en de mooie aankleding van de tafels en de stoelen moest er voor zorgen dat de gasten zich echt welkom voelden. Daar zorgde ook de betrokkenheid van de vrijwilligers voor. Contacten werden snel gelegd en dat leverde fijne gesprekken op aan tafel. Het Charles Dickens koor uit Schiedam zorgde voor een uitstekende muzikale kerstsfeer.

 

Dit jaar hadden wij ook veel kinderen onder de deelnemers. Zij konden zich vermaken bij het kinderwerk van DOCK en ook daar waren veel vrijwilligers in touw. Alle kinderen kregen op het einde een kerstcadeautje mee en ieder gezin een roomboter kerstkrans zodat de kerst ook thuis verder gevierd kon worden.
Natuurlijk bedanken wij alle vrijwilligers en sponsoren, want dankzij hun bijdrage is het kerstdiner ook in 2016 een groot succes geworden. Hieronder kunt u lezen wie de vrijwilligers en sponsoren zijn, die dit kerstdiner ondersteund hebben. Hopelijk mogen wij ook dit jaar weer op hun steun rekenen.
Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers en sponsoren:

De vrijwilligers zijn:
Wim Vijgeboom, Joop de Beer, Liesbeth Kalsbeek, Lizzy van Dalen, Ad Willemen, Lauke Bastiaans, Kees Hoogerland, Fons van der Knaap, Ria Boer, Joke de Haan, Annie Waardenburg, Wendy Donkers, Lauke Bastiaans, Fons van der Knaap,  Marja Docter, Marian van Kouwenhoven,, Monique Glaudelius, Riet Wouters, Els Clarijs, Willy van Leeuwen, Dit van der Knaap, Rinelva Doran Fatma Nalci, Liesbeth Kalsbeek, Joke de  Haan, Anni Waardenburg, Henny van Wieren, Francien Bruijne, Jack Glaudelius, Herbert Nikkels, Anneke Nikkels, Joke Mulder, Jan Spruijt, Joke Gaasbeek, Catherin Spaans,  Wim van der Eijk, Marjolijn Russchen, Dineke van der Knaap, Elly Kruithof Barbara Jansen, Joney Pot Sengers, Jennifer Jansen, Viviana Benus, Romy Landegent, Liesbeth Schoel, Ada van de Bersselaar, Marian van Kouwenhoven, Fredy Stokker, Jannie van der Graaf, Kees Hoogerland, Hanneke Guijt, Sjaan van Vondelen, Kees van Vondelen, Ria van Kleeff, Freek Koelman, Riet Wouters, Paula Vrolijk, Patrice Hocks, stagieres: Monea en Goren, , Phia Ragassa, Nicoline van Veen, Lydia Oudakker, Mandy Benoist, Mendy den Hollander, Anita van Willigen, Marianne Maan, Joan Klip, Marja Spruit, Anja Blazer, Paula Vrolijk, Ria van Kleeff, Rinelva Doran, Liesbeth Kalsbeek, Annita Krabbendam, Kees Hoogerland, Fons van der Knaap, Jetty Krijger, Wim Vijgeboom, Maarten Boele, Tineke Bastiaans, Jaap Guijt, Mark Smeding.

Onze speciale dank gaat uit naar:
Mohammed Gharnati en Abdou El Bouhassani voor hun inzet de gehele dag.
De voedselbank Schiedam voor het goede werk dat zij het hele jaar door verrichten.

De sponsoren van het kerstdiner voor de Voedselbank in Schiedam zijn:
Jac en Monique,Basis school de Taaltuin, Diaconie  PKN Schiedam,Mevr. Breeman, Frankeland groep, Mevr. Breeman, Frankeland groep, Cora van Eijk, Anca Waque , Hannie Nohlen, Voormalig rusthuis der hervormden, WOT Nieuwland, St. Bouwend Rotterdam, Lydia Oudakker en Mandy Benouist, Willy Jonkers de Wagenaar, Progressief Schiedam, Wijk en Bewonersver. Wonen en Leven Nieuwland, Ladies’ circle 04, Mevr. I. Goossens, Heesen-Hemel, Van Kempen-de BruinPostma-Eggink, Van de Meer, Brouwer-Costima, Rook-Wolf, Aarsen-Broers, A.J. Docter, Fam. Schoel, Her. Diaconie Kethel & Spaland, Bouwman-Quist, Hoogland, Schaik-Benou, Cari Derichs, Eetgroep Grote Kerk, Maarleveld, v.d. Broek, Dick van Rijswijk, Breeman-v.d.Vlis, Dickenskoor, Jonkvorst, Gille, Vos- Naborg, Mevr. J.E. Mulder, de Bruin van Leeuwen, Carlebur Docter, Ten Napel-Steensma, Sliedregt, Gré Hofman, Aling-van der Schalk, Jonkvorst, Vink-stam, Krommenhoek, Ginkel-van Vliet, Hetty Mulder, Het Jeugdfonds, Dozo Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf.

En alle andere sponsors die niet vermeld willen worden en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan het kerstdiner 2016, dank!

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden